Ontevreden
Uw ervaring
Ik voel me me behoorlijk bij de neus genoemen. Ik betaal 89,95 voor een kadastrale kaart met maatvoering van het kadaster. Krijg je een summiere kaart met een paar maten. Het grootste gedeelte van het perceel en bijgebouwen staan er niet eens op. Belachelijke prijs voor zo'n waardeloos kaartje
Reactie Kadasterdata.nl:
Geachte heer/mevrouw,
Wij vinden het enorm vervelend dat u zich ‘ bij de neus genomen’ voelt.
Echter vinden wij het ook jammer dat u niet eerst contact met ons opgenomen heeft, zodat we wellicht iets voor u konden betekenen en u het e.e.a. hadden kunnen verduidelijken.
Wij hebben uw bestelling zojuist bekeken en zien dat het product echt duidelijk conform de aanvraag en productinformatie aan u uitgeleverd is. Wij leveren de geregistreerde bebouwing, bijgebouwen worden over het algemeen niet geregistreerd.
Onderstaande tekst kunt u terugvinden bij de product informatie:
Is de Kadastrale kaart met maatvoering altijd leverbaar?
Ja, wij kunnen van elk (grond)perceel de Kadastrale kaart met maten leveren. Standaard leveren wij het grondperceel waar de woning op gevestigd is met de geregistreerde bebouwing. Het kan voorkomen dat u ook eigenaar bent van andere (aangrenzende) percelen. Indien u deze percelen wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.
Tevens staat er een voorbeeld bij de productinformatie.
In deze zijn wij het helaas niet eens met uw review.
Kadasterdata klantencontact