Sluit eerst een rechtsbijstandverzekering af; wordt lid van de Consumentenbond; koop valium en pas dan een abonnement bij Kadasterdata afsluiten.
Uw ervaring
Na een mail van Kadasterdata te hebben ontvangen met de tip om een abonnement af te sluiten (want dat zou veel goedkoper zijn) heb ik dat gedaan. Twee keer geprobeerd om (met die korting) data op te vragen, vergeet het maar, het werkt niet en vanwege de haast maar weer gebruik gemaakt van het (wel betrouwbare) www.kadaster.nl.
Na 5 maanden abonnementsgeld afgeschreven te zien worden aan de bel getrokken. Beklaagd bij productmanager Thomas Gulden die de zaak "direct zou oplossen". "...log opnieuw in en het werkt..." Vergeet het maar. Terstond weer gebeld maar het was inmiddels 17.00 uur dus de tent was dicht aldus het bandje. Gemaild dat ik het helemaal zat was en via de Consumentenbond een klacht over dit bedrijf ingediend. Tijdens die procedure komt de productmanager met de boodschap dat ik bij aanmelding een verkeerd e-mailadres zou hebben ingevoerd en dat het niet de verantwoording van Kadasterdata was om dit te controleren. En dat terwijl ze mijn e-mailadres donders goed wisten te gebruiken om mij dit abonnement aan te smeren en het wachtwoord (voor de toegang) heen te mailen. Lekker klantvriendelijk
Suggestie: éérst lid worden van de Consumentenbond en een Rechtsbijstandverzekering afsluiten, dan hier zaken mee doen.