Absurd hoge prijzen!
Uw ervaring
Ik vind dat kadasterdata.nl absurd hoge prijzen vraagt. Bij andere vergelijkbare websites liggen de prijzen de helft lager. Bijvoorbeeld een perceelkaart op schaal kost bij andere leveranciers 8,95 euro, maar bij kadasterdata betaal je voor het zelfde document 19,95!!
Reactie Kadasterdata.nl:
Beste Ingrid,
Helaas hebben wij per mail nog geen reactie van u mogen ontvangen.
Wij zagen zojuist uw review voorbij komen , graag licht ik dit nog even toe.
In het kadastrale kaart pakket wat wij naar u verzonden hebben op 27-01-2021 zit namelijk niet alleen een kadastrale kaart met perceelgrenzen op schaal.
Wij geven bij de productinformatie aan wat u in dit pakket kunt vinden met hier een voorbeeld van.
Zoals u kunt zien in het door u aangevraagde kadastrale kaart pakket , ziet u dat wij het pakket leveren met een kadastrale kaart , een omgevingskaart, een luchtfoto en omgeving foto's. Hieruit kan ik opmerken dat het product ook conform de aanvraag aan u is geleverd.
Dit is ook de reden dat de prijzen bij Kadasterdata hoger vallen , wij leveren niet alleen een kadastrale kaart , maar een volledig uniek pakket.
Uiteraard kunnen wij niet voorzien dat u een overeenkomend product bij een ander bedrijf aangevraagd heeft. Wat wij leveren is een uniek product van Kadasterdata.
Mocht u nog verdere vragen hebben, hoor ik deze graag.
Kadasterdata klantencontact.