F. Scholte

NIET gratis en blijft je STALKEN!

Uw ervaring

Misleidende club! Ik heb 1x bericht gestuurd omdat ik dacht dat het een gratis service was (dat wordt zo verteld). Blijkt dat mijn sms AAN HUN gratis is maar hun berichtten aan mij wel geld kosten! Ik heb toen €3 per bericht betaald en ze hebben me 3 berichten gestuurd. Kassa voor ze. Sindsdien ontvang ik elke maand een bericht met lokkende tekst om weer een bericht te sturen (bv WOZ waarde woning in Coronacrisis weten? Terwijl dit ONZIN is want de WOZ wordt niet bijgesteld hierop.) Nu moet ik weer in de gaten houden of ik deze berichten AAN MIJ niet betaal. Dat zouden ze zomaar kunnen flikken. Dus wat mij betreft is kadasterdata.nl een clubje oplichters wat mee surft op het vertrouwenwekkende imago van het kadaster en je niet meer vanaf komt.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Helaas zagen wij uw review voorbij komen, en hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen.
Graag licht ik het e.e.a. nog aan u toe.
U heeft op 21-02-2020 'gratis 1431HB 73' gestuurd en daar heeft u een gratis reactie op ontvangen. In die SMS geven wij aan dat u kunt reageren met het woordje ja om extra gegevens op te vragen. In ons systeem kan ik zien dat u mail contact heeft gehad met mijn collega. Ik concludeer uit het mail contact dat dit is opgelost en u het bedrag terug heeft mogen ontvangen. U ontvangt een aantal keer per jaar een gratis sms van Kadasterdata. De sms-dienst neemt pas kosten met zich mee als hier ook daadwerkelijk op gereageerd wordt. U kunt de sms ter allen tijden stop zetten : GRATIS SMS afmelden? SMS STOP
Wij hebben u afgemeld voor onze sms-diensten.
U ontvangt geen sms-berichten meer van Kadasterdata.
Tevens vinden wij het jammer dat u daarover direct een review wenste te plaatsen zodat wij ook niet de mogelijkheid hebben gehad om het een en ander voor u uit te zoeken.
Mocht u verder nog vragen hebben hoor ik deze uiteraard graag!
Kadasterdata klantencontact.

Score voor Kadasterdata.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee