Inci

Oplichtersbende

Uw ervaring

Absolute geldverspilling. Ze vragen ruim 9 euro voor iets dat je via www.kadaster.nl gegevens vele malen goedkoper kunt opvragen en dan direct bij de overheid. Dit soort dienstverlener is naar mijn mening waardeloos, omdat ze een de dienst van een ander indirect leveren en daar gewoon een veelvoud van geld voor vragen. Dit soort bedrijven zijn zo geraffineerd dat ze Google goed betalen om bovenaan zoekopdrachten te verschijnen, zodat onoplettende burgers in de snelheid van het moment onnodige kosten maken. Juridisch zullen het wellicht geen oplichterspraktijken zijn, maar moreel gezien voelt dat wel zo. Volgens mij weten ze dat bij het bedrijf zelf ook wel, want nadat ze mijn eerste review hebben gelezen hebben ze contact opgenomen om mij de helft van mijn geld te restitueren. Daarbij is de hoop uitgesproken dat ik aanleiding zag om mijn review aan te passen. Uiteraard ben ik blij met de restitutie, maar dat neemt mijn afkeer voor dit soort bedrijven niet af. Conclusie: 1: dit bedrijf voegt niets toe en vraagt daar veel te veel geld voor, ga dus gewoon naar www.kadaster.nl van de overheid; 2: ze hebben wel een vriendelijke klantenservice waarbij ze slechte reviews proberen te genezen.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer Inci,
Bedankt voor uw reactie aan Kadasterdata.
Wat jammer van uw review!
Er wordt duidelijk aangegeven op onze website wat de sms-dienst inhoud, en wat de kosten hier van zijn.
U heeft voor €9 informatie over het bouwjaar, gebruiksoppervlakte, omtrek van het perceel, de WOZ waarde en de laatst geregistreerde koopsom waar de woning voor is verkocht.
Wij vinden het erg jammer van u review aangezien wij hebben geleverd wat door u aangevraagd word en u niet eerder met ons contact heeft opgenomen om te kijken naar een oplossing.
Er zijn namelijk meerdere partijen die deze informatie verstrekken. Uiteraard voor andere prijzen. Het kadaster levert namelijk alleen de koopsom , wij leveren meer informatie over de woning zoals het bouwjaar, gebruiksoppervlakte, omtrek van het perceel, de WOZ waarde en de laatst geregistreerde koopsom waar de woning voor is verkocht, dit voor €9. Wij geven dit ook duidelijk aan.
Kadasterdata klantencontact.

Score voor Kadasterdata.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee