Dimitra Demmenie

Bestelling na 6 dagen ontvangen. Wil een gedeelte van de zending retoursturen omdat deze niet past, inloggen lukt echter niet waardoor ik mijn retourzending niet kan aanmelden. Kan ook nergens op de mobiele website de retouprocedure vinden. Gewoonlijk kom ik in de winkel. Mijn ervaring daar is een 9 voor mijn online bestelling is het echter een onvoldoende.

Reactie Kantamsterdam.com:

Beste klant, jammer te horen dat je ons een onvoldoende geeft. Daar houd ik niet van. Je hebt je bestelling op zaterdag geplaatst. Wij hebben het meteen, mooi ingepakt, naar PostNL gebracht. Op zondagen en feestdagen werken zij niet. De maandag na jouw bestelling was het 2e pinksterdag. Dat was een vrije dag voor de post. Op dinsdag in dit geval hebben ze de pakjes opgehaald en op woensdag is het bij jou afgeleverd. Dit zal in het hele land op dezelfde manier gebeurt zijn. Hier kunnen wij dus niks aan doen. Wat betreft jouw opmerking over het retourneren. In de doos zit een retourformulier met instructie. Ook op de mobiele webshop, onder Algemene Voorwaarden kan je onder het kopje retourneren vinden hoe het retourneren in zijn werk gaat. Ik kan jouw onvoldoende niet begrijpen. Je hebt ons voor klantvriendelijkheid ook een onvoldoende gegeven. Dit kan ik niet verklaren. Groetjes, Alexandra.

Score voor Kantamsterdam.com: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
3 bh's