Op zich prima! leuk om een ouder G-Shock model online te vinden. levering vrij snel, ondanks drukte Corona-crisis.
opvallend was dat horloge al ingesteld was op mijn tijdzone en dat het (tough solar horloge!) direct liep toen ik het uit de verpakking haalde; dit hoort niet zo te zijn bij een tough solar die direct uit de fabriek komt. ik heb toevallig exact hetzelfde model eerder gehad en dat moest ik zelf instellen en enige tijd in het licht laten opladen, voordat het horloge liep.
het horloge zag er verder netjes uit, dus ik ga er vanuit dat het in de etalage heeft gelegen.
het horloge werd in keurig in verpakking geleverd; het cadeaupapier was vriendelijk, maar wat mij betreft niet nodig.
dat ze een ouder model G Shock konden leveren (met 30% korting).
Reactie Kaptijn juweliers online:
Dank voor de review, altijd blij met reviews waar we wat van kunnen leren. Maar wat jammer dat ons extra stukje service niet als die bedoelde service gezien wordt. Wij zijn geen dozenschuiver zoals meerde online aanbieders, maar een juwelier die een artikel direct gebruiksklaar aflevert. Dus, je horloge gelijk op tijd, prijskaartjes eraf, alle plastic eraf en dus klaar voor gebruik!
Het horloge heeft een gangreserve die in pauzestand gaat als je hem opbergt in het donker. Dit was dus ook de reden dat hij gelijk vanuit die pauzestand op de juiste tijd bij u begon te lopen.
We wensen u heel veel plezier van uw aankoop! :)