Blijkbaar had vorige installateur iets verkeerd aangesloten, notabene 17 jaar lang door ons en door Kemkens tijdens jaarlijks onderhoud niet opgemerkt of gemeld. Dit is tijdens installatie hersteld.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Geen ondersteuning tijdens installatie bij het inregelen van de thermostaat. Hiervoor moet Kemkens nu terugkomen en hebben wij 2 weken geen goed werkende thermostaat. Bij aanmelden bij Kemkens van dit gebrek kregen we te horen dat we eerst zelf maar eens op internet moesten kijken of contact op moesten nemen met de producent van de thermostaat. Wij missen de totale verantwoordelijkheid van Kemkens bij het afleveren van de ketel. Daarnaast is tijdens installatie wateroverlast opgetreden en is dit niet opgeruimd, is veel troep achtergelaten, niet opgeruimd.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Neem turn-key verantwoordelijkheid voor installatie inclusief ingebruik nemen van de thermostaat en laat werkplek bezemschoon en watervrij achter na installatie