Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Bij ons zijn jullie 3x terug gekomen omdat er een domme fout gemaakt is. Een stekker die bevestigd zat in de oude ketel niet toevoegen aan een nieuw ketel maar hier een nieuw stopcontact van maken? En niet snappen waarom de muur verwarming het niet doet en de zelf gefabriceerde stekkerdoos met de bewuste kabel het ook niet doet?!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie)
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Misschien toch een huisbezoek zodat het advies en wensen beter aansluiten op de behoefte en duidelijk is wat de monteurs moeten uitvoeren of waar ze op moeten letten. Wij hebben geen radiatoren maar muurverwarming. De monteurs wisten niet hoe dit aangesloten moest worden op de ketel. Hierdoor 3 dagen in de kou na oplossen probleem. Temperatuur opwarming is eigenlijk nog niet optimaal maar na 3 dagen bellen voel je je behoorlijk bezwaard om nog eens te bellen..... Vandaar dat wij niet meteen voor een aanbeveling gaan. Echter moet ik wel zeggen dat men zich ingezet heeft om ons zo goed mogelijk te helpen maar deze ruis was niet nodig geweest als het voorwerk duidelijk was of de eerste monteur meer kennis van zaken had gehad.