Ik kreeg weinig uitleg over de installatie maar ik denk dat er ook weinig uit te leggen valt.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Het duurde even voor ik de voor mij ideale ketel had geselecteerd maar de verkoper had alle geduld van de wereld en heeft elk type netjes geoffreerd. Hij is recentelijk geinstalleerd (duurde wel wat lang voor ik aan de beurt was, maar er was gelukkig geen haast), en ik moet zeggen dat dat heel netjes en snel is gegaan. Het gat in het plafond is ook heel mooi afgedicht, eerlijk gezegd beter dan voorheen. Tot nu toe werkt de ketel uitstekend. Het is nog te vroeg om te zien hoe het met het verbruik gesteld is.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Prijs/kwaliteit verhouding
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Bij het offerte traject staat levering na 2 weken na tekenen contract. Er wordt dan contact met je opgenomen en levering vond pas 6-8 weken later plaats. Misschien hier iets duidelijker in zijn om teleurstelling te voorkomen.