Hermans

We hadden gelijk binnen 24 uur de eerste storing. Kan gebeuren en heb ik ook niet zo’n moeite mee. Belangrijk vindt ik dan wanneer er een monteur langskomt, die was er de dag erop. Top dus. Uitleg over ketel perfect. Uitleg over vloerverwarmingspomp die enkele weken later gemonteerd is heb ik zelf maar op internet opgezocht. De monteurs hadden er geen weet van.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Wat betreft de monteurs die ik afgelopen weken over de vloer heb gehad zou ik een 10 geven. Over het maken en begeleiden van de offerte ben ik ook zeer tevreden. Maar de binnendienst die onderdelen moeten bestellen, daar kunnen of moeten zelfs dingen anders. Hoe kun je onderdelen vergeten te bestellen en dan toch de monteur op pad sturen?

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Persoonlijk advies, Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Bevestiging sturen naar klant en/of monteur dat onderdelen besteld zijn.

Score voor Kemkens CV-ketels: 3.5/5