Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Tevreden over de ketel

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Snelheid en levering

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Betere en vriendelijkere klantenservice. Monteur was geweest na het plaatsen van de ketel, hierna geen warm water. Klantenservice gebeld, aan de telefoon had ze geen begrip voor onze situatie. Ze kon pas de volgende dag iemand sturen, terwijl wij een contract hebben. Na 24 uur kwam pas de monteur, was de monteur van de vorige dag vergeten de gaskraan weer open te zetten na het plaatsen van de ketel. als de klantenservices medewerker door had gevraagd, na de foutcode die te zien was op de ketel, dan was het opgelost geweest. Of een aantal stappen met mij had doorgenomen, had ze me kunnen helpen.
Ze wist niet waar ze over sprak, echt super slecht! En kapte het telefoongesprek telkens af !

Reactie Kemkens CV-ketels:

Beste anonymous, Heel vervelend om te lezen, dat het niet zo gelopen als u van ons mag verwachten. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact komen hierover . Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl onder vermelding van deze review of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Score voor Kemkens CV-ketels: 1.5/5