Ze waren op tijd aanwezig, wilde hard en snel werken.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
ze denken met je mee en geven eerlijk advies
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Bij het installeren moet er in sommige gevallen een nieuwe pijp door het dak naar buiten. Soms kan dat niet door het oude gat. Ze maken dan een nieuw gat in het dak en dakpan. Als je dit van te voren weet, kun je vragen of de koper een nieuwe dakpan heeft en hem bij de hand houdt. In mijn geval moest ik een dakpan in de tuin pakken. De eerste brak bij het gat boren. Dus nog een nieuwe, dat ging goed. Maar ze hadden geen materiaal als afwerking om het oude gat dicht te maken. Ik kreeg te horen, daar moet je purschuim opspuiten en een houtje plaatje tegen houden. Dan is dat weer dicht. Dat vond ik niet echt netjes. Ze hadden hun spullen allemaal al gepakt toen ze dat zeiden, dus ik durfde daar niet echt tegenin te gaan. Want de een zat al met draaiende motor in de bus. Ze waren er trots op dat ze 4 a 5 cv op een dag konden zetten.
Daarnaast vond ik het ook niet netjes dat ik van de wijk op zolder was voor de kerst spullen dat ik dan een halve dakpan ergens vind weg gemoffeld.