19059 beoordelingen

fam. in den Bosch

S'morgens nog even berichtje vroeg in het aangegeven tijdvak of laat. Ik neem aan dat monteur 's morgens schema heeft.

prima service, goed op tijd , aardig, net personeel

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Kennis en vakmanschap, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Vorige keer iets vervangen en monteur zei toen wsl elke 2 jaar want is een beetje manco van dit apparaat.
Volgens deze monteur (nog) niets aan de hand. Was dus meevaller. Aardige monteur.
Is pas 2e keer (1e was keuring om in het serviceprogramma opgenomen te kunnen worden) dus weet nog niet veel van deskundigheid. Vrij nieuw apparaat. Moet blijken in de toekomst maar heb alle vertrouwen.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor uw review! Wij beseffen dat een tijdsblok van een dagdeel erg lang is. In een drukke periode zijn wij echter genoodzaakt de tijdsblokken ruimer in te plannen dan in een rustige periode. Het is voor ons niet mogelijk om op de dag zelf een exacte tijd door te geven. Het is wel mogelijk om een tijdsblok van 2 uur aan te vragen bij de medewerker van de klantenservice.
Kemkens

Score voor Kemkens Service en Onderhoud: 5/5