19097 beoordelingen

Van tevoren aangeven dat oudere ketels niet onderhouden worden. Of oudere ketels wel een onderhoudsbeurt geven, desnoods zonder contract.
Duidelijker communiceren!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Onze ketel is te oud, dit was van tevoren al bekend. Er is iemand langs geweest voor onderhoud. Er is geen onderhoud gepleegd omdat de ketel te oud is. De ketel werkt prima! Nu zouden wij voor een contract een nieuwe ketel moeten aanschaffen, terwijl onze ketel goed werkt en zuinig is. Dit vinden wij belachelijk! Heel veel geregel en niks opgeschoten met Kemkens.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Niks

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. U geeft aan dat u niet tevreden bent geweest over het bezoek van onze monteur. Graag had ik dit in een persoonlijk gesprek met u besproken. Omdat u anoniem gereageerd heeft, vraag ik u contact met Kemkens op te nemen via telefoon 088-5050330 of via email klantenservice@kemkens,nl met vermelding van review en uw postcode en huisnummer.
Kemkens BV

Score voor Kemkens Service en Onderhoud: 0.5/5