Zorg dat je mensen goed voorbereid op pad gaan en geef service en klanten waardering meer aandacht.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Eerst inspectie wordt ik gebeld om 16:40 dat de monteur niet komt omdat hij geen pakking had, zelf vrij voor moeten nemen en van 12:00 tot 17:00 thuis gebleven en daarna zelfs geen telefoontje om een andere afspraak te maken... Echt slecht gewoon zo ga je niet om met klanten
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Niet veel op deze manier
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Geachte mijnheer/mevrouw,
Onze excuses voor het niet nakomen van uw afspraak, dit is niet onze gebruikelijke werkwijze en graag wil ik deze klacht ook bij de desbetreffende afdeling neer leggen. Graag wou ik persoonlijk met u in contact komen maar via deze site kan ik uw gegevens niet achterhalen.
Zou u uw klacht door willen mailen naar klantenservice@kemkens.nl dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.
Kemkens BV