Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Omdat de monteur afgelopen vrijdag weer gegaan is zonder dat hij de verwarmingsketel heeft nagekeken.
Volgens hem omdat we eerst een leiding zouden moeten vastzetten aan de muur. Dit zou dan binnen 2 weken moeten gebeuren anders zou ons onderhoudscontract ontbonden gaan worden zei hij
Eerder hebben jullie deze zelfde ketel in dezelfde situatie wel onderhouden.
Nu kan het misschien best zijn dat er regels aangescherpt zijn maar daar zijn wij niet van op de hoogte gebracht.
Ons inziens had hij ook kunnen zeggen dat hij het deze keer nog zou doen maar dat volgende keer de leiding vast zou moeten zitten.
Er is vanuit onze kant een vrije middag opgenomen voor niks dus
Niet zo’n fijne service ….
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur was prima op de afgesproken tijd
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Geachte mijnheer/mevrouw,
Uit uw verhaal begrijp ik dat uw rookgasafvoer niet gebeugeld is, hiervoor zijn inderdaad de eisen flink aangescherpt door de regering. Wij mogen ketels pas in onderhoud nemen als de rookgasafvoer gebeugeld is. Graag horen wij van u wanneer dit gebeurt is en dan gaan wij zo snel mogelijk voor u een nieuwe 1ste inspectie inplannen.
Kemkens BV