Kom je afspraken na!!!
Dit is pure oplichting, donderdag onderhoud aan ketel en wordt mij verteld dat deze in goede staat is, nou gaat deze zondag opeens in storing zonder dat ik hier van te voren ooit last van heb gehad. Bel ik de storingsdienst omdat ik geen verwarming heb (4 graden buiten!) En vragen ze doodleuk of het ook maandag kan? Nou dan heb je geen verstand als je deze vraag aan een klant durft te stellen. Vervolgens hele zondag thuisgebleven zonder dat er een monteur komt doe je voor 17:00 belooft is. Kortom? Geen onderhoud en geen service? Waar betalen we dan voor?
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Absoluut niks, geen positief woord te spreken over dit bedrijf. Schandalig.
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Wat vervelend om deze reactie van u te lezen, mijnheer van der Horst. Ik heb het nog even opgezocht; er is zondagavond rond 18.00uur nog een monteur bij u geweest voor de storing. Verder heeft de monteur die op de donderdag daarvoor bij u geweest is voor de 1ste inspectie aangegeven dat het toestel vervangen moet worden, daar is nog contact met u over opgenomen.
Ik hoop u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben. En zou u graag willen vragen om uw review te herzien.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen of mailen naar onze klantenservice en vragen naar Helga
088-5050330 - klantenservice@kemkens.nl