Geef luisterend oor ,klant is de koning en wil niet bedreigd door klantenservice om afspraak te annuleren
Geen Verschillende afspraak tijdstippen op een dag wees duidelijk en laat afspraak niet via de monteur
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Brutale klantenservice
Geen luisterend oor ,wordt bedreigd door klantenservice om afspraak te annuleren
Verschillende afspraak tijdstippen op een dag
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Wat enorm vervelend om te lezen mijnheer/mevrouw dat het contact met ons voor u niet prettig is verlopen. Dit is vanzelfsprekend niet de bedoeling. Graag zou ik met u in contact komen om een en ander na te gaan en uit te zoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? Het makkelijkst voor u is om een mail te sturen naar klantenservice@kemkens.nl t.a.v. Helga, met vermelding van uw adresgegevens. Bellen kan natuurlijk ook: 088-5050330.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Helga
Namens Kemkens BV