Het ging om een eerste inspectie, maar de monteur heeft enkel de cover van de ketel gehaald en gaf toen aan dat de ketel te oud was voor een service contract. Bij het foto's gemaakt en die "doorgestuurd naar kantoor". Die zouden dan bepalen of de ketel voor een contract in aanmerking kwam. We hadden echter al een contract. Monteur heeft verder niets gedaan. Niks inspectie... informatie over merk en leeftijd van de ketel had bij de aanvraag voor een service contract al aangegeven. Dit had de monteur al kunnen weten.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Nog niet veel ervaring mee maar de gemaakte afspraak werd nagekomen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur kwam op tijd.
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Beste mijnheer,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen; graag wil ik u bedanken voor het prettige gesprek van afgelopen woensdag. Heel fijn dat ik u mocht doorverbinden met een adviseur, hopelijk kan hij u verder helpen met een nieuw toestel voor de toekomst.
Helga
Namens Kemkens BV
Beste mijnheer/mevrouw,
Jammer om te lezen dat er onduidelijkheden zijn rondom de eerste inspectie. Graag zou ik een en ander opzoeken om dit met u te bespreken, helaas heb ik langs deze weg geen gegevens van u. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar klantenservice@kemkens.nl t.a.v. Helga, met vermelding van uw adresgegevens. Bellen kan natuurlijk ook: 088-5050330.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Helga
Namens Kemkens BV