Het inplannen telefonisch was wat lastig. Het zou fijn zijn als de telefoniste zelf eerder op het idee kwam om te vragen of we reeds een contract hádden bij het verzoek een afspraak in te plennen voor mijn vakantie chalet .
Ik vond haar niet gelijk vriendelijk en geduldig. Het veranderde toen ik zei dat we met ons woonadres ook reeds een contract hadden, wat zou helpen bij de wachttijd .
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Ten alle tijden aardig en vriendelijke monteurs met kennis van zaken en ze zijn niet gehaast., heel fijn
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Met name de monteur la zijn altijd geweldig en komen op tijd en nemen de tijd
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Hoi Gerke, jammer om te lezen dat het eerste contact met ons niet helemaal zo verlopen is als u zou verwachten. Gelukkig hebben wij u verder wel goed kunnen helpen en ik wil u graag bedanken voor de mooie woorden voor onze monteurs! Fijn dat u deze review heeft ingevuld en wij nemen uw opmerking ter harte ter verbetering van onze service.
Helga
Kemkens BV