19096 beoordelingen

Martin de Vries

Het concept is dat je eigenlijk een contract afsluit voor periodiek onderhoud terwijl als je zuinig bent op je spullen er misschien helemaal geen onderhoud nodig is. Ik heb begrepen dat je eigenlijk gewoon een contract nodig hebt voor als het apparaat uitvalt dat er dan ook werkelijk iemand komt kijken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima bedrijf aardige mensen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur nam de tijd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste Martin, bedankt voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling met 4 sterren! Periodiek onderhoud aan de warmtepomp verlengt de levensduur van het toestel en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking en inderdaad; mochten er alsnog problemen optreden dan sturen wij een monteur naar je toe. Fijn dat je tevreden bent over onze service, wij zullen er voor zorgen dat je in de toekomst net zo tevreden zult blijven.
Helga
Kemkens BV