Slecht in communicatie ik moet iedere keer zelf bellen wanneer men komt

Kunt u dit toelichten?

men is vier keer gekomen om eenpakking te vervangen en iedere keer kwam men met dezelfde verkeerde pakking. Het enige wat ze deden was nummers checken en foto's maken van het serienummer van de ketel. De laatste technicus die snapte het wel die ging de maat opnemen en kwam er zo achter wat wel de goede pakking zou moeten zijn

Wat viel u in positieve zin op?

Dat met name de laatste technicus zeer gedreven is en deskundig dus ik zou maar heel erg zuinig zijn op hem.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

1.Als jullie Itho Daaldrop cube ketels in onderhoud nemen graag wat onderdelen op voorraad leggen en klanten niet een week in de kou laten zitten.
2.Afdeling planning zou fijn zijn als ze een berichtje sturen wanneer een technicus komt (Voor of na de middag), dit ging de eerste keer goed daarna heb ik van de planning nooit meer iets gehoord wel van de technicus dat hij eraan kwam. Iedere keer als ik daarover belde stond ik minstens 30 min in de wacht.
3.Als ik een email stuur waarin ik klacht vermeld krijg van jullie automatisch een berichtje dat deze mail in goede staat is ontvangen maar echt antwoord op deze mail moet ik nu nog krijgen.

Score voor Kemkens Storing: 2.5/5