Uitstekende en snelle reactie na storingsmelding, echter niveau van monteurs is zeer wisselend. In eerste instantie was de storing snel gevonden en werd het te vervangen onderdeel besteld. De monteur die het onderdeel de volgende dag kwam vervangen weigerde dit in eerste instantie te doen, vanwege angst dat de ketel daarna niet meer zou functioneren. (Ik kon beter meteen een nieuwe kopen...) Terwijl het vervangen van een 3-wegklep toch echt niet zo spannend is. Ook een hoop geklaag dat het onderhoud door de collega niet goed uitgevoerd was en dat ik per direct een nieuwe ketel moest aanschaffen, terwijl ketel (Nefit Topline) slechts 11 jaar oud is. Uiteindelijk na aandringen is de klep vervangen en werkt de ketel weer uitstekend!
Kunt u dit toelichten?
Zeer snelle reactie na storingsmelding.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteurs, niet allemaal even kundig.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Minder klagen over collega's bij klanten. Klanten niet onnodig bang maken dat er iets ergs gaat gebeuren met de ketel, terwijl daar in zijn gehaal geen sprake van is. Als ik zelf geen verstand van zaken zou hebben, zou ik door de bangmakerij op zeker een nieuwe ketel van €4000 aangeschaft hebben.
Reactie Kemkens Storing:
Goedemiddag,
Jammer te horen dat een en ander anders is verlopen dan verwacht. Ik hoop dat we toch tot een goede oplossing kunnen komen . Van uw opmerkingen kunnen we alleen maar leren en zullen dit ook zeker terugkoppelen naar de juiste afdeling.
Groet Lenny namens Kemkens BV