Deze feedback heeft betrekking op het verhelpen van de storing in het weekend en dat is zeer snel en adequaat verholpen. Chapeau!
Kunt u dit toelichten?
Nee, bellen en binnen 2 uur was de monteur er. Ik denk wel dat het geholpen heeft dat het zomer is en minder druk met storingen, maar heel tevreden.
Wat viel u in positieve zin op?
Professionele en kundige medewerker.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
De oorzaak van de storing is gelegen in de initiële installatie ca. 2,5 jaar geleden. Het afvoer pijpje van het overdruk ventiel van de ketel is naar mijn mening niet handig geïnstalleerd. Het was erg kort en is horizontaal in de afvoerbuis gevouwen. Het afvoerpijp je is uiteindelijk gescheurd door de spanning en heeft tot enorme lekkage in de keuken eronder geleid. Ik heb hier foto’s van, mocht u hier geïnteresseerd zijn. Het is een goed voorbeeld van hoe het niet moet. (Trainings materiaal voor monteurs in opleiding).
Reactie Kemkens Storing:
Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en voor de positieve beoordeling met 5 sterren! Wat mooi om te lezen dat onze monteur u in het weekend snel heeft kunnen helpen met de storing. Mocht u nog contact met ons op willen nemen hierover zou dan u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga.
Helga
Kemkens BV