Tot op heden nog weinig gebruik van gemaakt (vanwege weer) dus kan nog niet zeggen of het goed werkt.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Veel bereidheid vooraf om uitleg te geven over prijs en kwaliteit
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
De installatie liep niet helemaal goed. Uur na vertrek installateurs kwamen we er achter dat er installatie niet werkte maar installateurs kwamen niet terug (ondanks feit dat ze hele dag bij ons ingepland stonden en om 15.00 u al vertrokken waren). Eind van de middag kwam storingsdienst, die probleem niet oploste. Daarna geen service of flexibiliteit dit probleem op te lossen. Kwam in gewone storingstrajct terecht (met inflexibele tijden) terwijl installatie naar ons idee gewoon niet goed was afgerond. Daar werden we niet in erkend en kregen ook geen service. Medewerker van planningsdienst was erg star en op gegeven moment zelfs onvriendelijk. Klacht over ingediend maar nooit meer iets van vernomen. Was overigens eerste keer in vele jaren goede service! Dat was juist reden om bij Kempens te blijven