Bedrijf is zeer snel , product is goed. Echter is het spijtig dat zij met post nl samenwerken. Wij zijn een bedrijf die met regelmaat zaken besteld in nederland. Bezorgers van andere transportfirmas zijn geen enkel probleem. Echter kregen wij voor dit order 2 maal de melding dat wij zogezegd niet aanwezig waren. Wij hebben dit gecontroleerd op ons camerasysteem, en op het uur van de afleverpoging is geen enkele transporteur te zien. Bijgevolg hebben wij 3 extra dagen mogen wachten op onze levering om dan als nog iemand het pakje te mogen afhalen op een afhaalpunt. Ik hoop dat u dit als klant van post nl meld. Hiervoor hebt u niet betaald en wij ook niet. ( dit is trouwens niet de eerste keer) De klantendienst van post nl kan hier helaas niks aan doen dit moet altijd via de afzender gaan. Bij deze hoop ik dat u hiervan een melding maakt bij post nl Dank bij voorbaat
andere transportfirma mag gerust een paar euro s meer kosten
Reactie Kentekenplaat drukken:
Wij nemen dit zeker op met PostNL, bedankt voor uw feedback, mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen op welkom@kentekenplaatdrukken.nl