Wij hebben onze kerstpakketten hier ook besteld. Deze zouden 16 december worden geleverd.
16 December nog contact gehad via de mail, ze waren onderweg. De hele dag een medewerker laten wachten op deze pakketten, tevergeefs. Na mailcontact werd aangegeven, excuus we leveren ze maandag de 19e voor 12 uur. De transporteur heeft het niet goed gedaan.
De directeur heeft de 203 de hele dag thuis gewacht, diverse malen gebeld, ze waren onderweg, persoonlijk in de wagen gezet....
Niets geleverd. de 21e : er was niemand bereikbaar, ze wisten ze het zelf ook niet meer (gaven ze aan via de mail) en moesten we zelf maar met de transporteur gaan bellen. Belachelijk gewoon. Toch maar met de betreffende transporteur gebeld. Deze wist van onze pakketten niets, maar wist te vertellen dat het inpakken van de pakketten zo'n 3 dagen achterstand heeft. Dit gebeurt voor een groot deel door een sociale werkplaats, die het tempo helemaal niet bij konden benen. De heer Henk Jan van MJT transport heeft persoonlijk geïnformeerd voor ons, kwam er achter dat onze bestelling niet in het systeem stond in Borne, en heeft alsnog pakketten voor ons laten maken en met een koerier op de 21e 's avonds nog laten bezorgen. Dit bedrijf heeft dus wel een oplossend en meedenkend vermogen. Mijn complimenten aan deze firma. Dus ondanks al het geblunder van Kerstpakkettenplaza hebben we dankzij MJT toch nog onze pakketten ontvangen. Een grote pluim voor dit bedrijf. Voor ons nooit geen kerstpakkettenplaza meer. Er kan altijd wat mis gaan, maar wees open en eerlijk en probeer het zo goed mogelijk op te lossen. Deze firma is hier niet toe in staat. Het heeft zoveel stress en frustratie gebracht binnen onze organisatie dankzij deze verkeerde onprofessionele instelling dat het een heel negatieve teneur op wat een leuke gebeurtenis moet zijn heeft gegeven. Wees gewaarschuwd!
Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:
Geachte mevrouw Jansen,
Ten eerste nogmaals onze excuses voor de verlate levering. Er was inderdaad onduidelijkheid over het ingeplande vervoer en de productie. Door de inpakcentrale was ons bevestigd dat uw order bij de transporteur ingepland was, maar dat bleek niet het geval. Wij hebben inderdaad onze koerier MJT ingezet, u heeft van ons tevens ons mobiele nummer en het mobiele nummer van MJT, Henk Jan, ontvangen dit om direct contact te kunnen onderhouden. Sinds 2011 bestelt u al bij ons en wij betreuren het ten zeerste dat het dit jaar zo is gelopen.