Eerste keer besteld, maar volgend jaar niet weer ! Niet de juiste pakket gekregen die vroeg tijdig was besteld .
Probleem was wel opgelost ,maar bij nader inzien niet tevreden met product omdat er 2 pakketten waren besteld voor personeel waar dezelfde artikel in zaten! JAMMER ! Dit was er niet bij verteld ! maar ben helaas akkoord gegaan omdat ik geen andere mogelijkheid meer had ,

Nee helaas , vroeg besteld maar foutieve pakket gekregen ,wel goed opgelost maar pakket naar nader inzien niet naar wens had 2 verschillende pakketten besteld maar in beide zaten dezelfde artikelen qua kaarsen !

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Geachte mevrouw Schoenmaker,
Ten eerste dank voor uw review!
Wij hebben uw order nagekeken en u heeft de pakketten Genieten van hamburgers, Chocolade mix de luxe en Bonbon luxe besteld. Daar u schrijft over een verkeerde inhoud betreffende kaarsen, moet dit liggen bij de kaarsensets uit de pakketten Chocolade mix de luxe en Bonbon luxe. Het eerste pakket was samengesteld met roomwitte kaarsen en het tweede pakket met goudkleurige kaarsen. In de omschrijving bij het tweede pakket is vermeld: *Kaarsenset kan in een andere kleur geleverd worden. Het blijkt dus gezien uw review dat er bij uw pakketten een andere kleur kaarsenset is geleverd. Graag vernemen wij van u indien wij uw review niet juist hebben geïnterpreteerd zodat wij uw klacht nader kunnen behandelen.

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: