Wij nemen al jaren achtereen onze kerstpakketten hier af. Altijd goede service, alles tijdig en compleet geleverd en snelle afwerking van bestellingen. Leuke pakketten en ruime keuze bovendien.

Dit jaar extra waardering voor het feit dat er bij de aanname van de pakketten door ons over het hoofd gezien was dat er pakketten ontbraken. We hadden wel getekend voor ontvangst van de complete levering. Desondanks zijn de ontbrekende pakketten keurig na geleverd. We zijn meteen gebeld en in goed overleg is dit super opgelost!

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: