Veel keuze, fijn dat ALLE pakketten gecombineerd worden met het steunen van een goed doel

keuze uit goede doelen!!! Doorslaggevende factor om bij jullie te bestellen

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Geachte mevrouw Smeets,
Dank voor uw review.
Het is inderdaad zo dat aan het einde van het kerstseizoen steeds meer pakketten uitverkocht raken. De uitverkochte pakketten staan onderin de site met een uitverkocht banner en de nog beschikbare zetten wij altijd bij elkaar boven in de site, gesorteerd op prijs. Op deze manier zijn de beschikbare pakketten goed te zien en liggen ze niet tussen de uitverkochte pakketten. Dit neemt niet weg dat er rond de tijd dat u uw bestelling heeft geplaatst, in week 50, er al veel pakketten uitverkocht zijn. Als u het vervelend vindt dat er veel pakketten uitverkocht zijn, dan is het fijn om te weten dat onze nieuwe collectie ieder jaar vanaf augustus op de site staat.
Wat de verzendkosten betreft, een palletzending met 6 pakketten naar 1 adres in Nederland is bij een bestelling onder de 600 euro (daarboven is het gratis) net zo duur als een palletzending met bijvoorbeeld 40 pakketten. De transporteur moet toch rijden, dus helaas drukken de kosten bij een wat kleiner aantal harder door, dat begrijpen wij goed. Wij kiezen voor goede transporteurs en daarvoor vragen wij een bijloop in de kosten omdat wij ervoor gekozen hebben deze kosten NIET toe te voegen aan de pakketprijs. Wij hopen op uw begrip!

Score voor Kerstpakkettenplaza.nl: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: