Onze ervaring is, dat wij niet helemaal tevreden waren.
Een klein deel van onze bestelling werd bij ons afgeleverd, maar een groter deel werd ergens anders in de straat afgeleverd. Aan wie het ligt weten wij niet, maar het was wel vervelend.
Verder heb ik klachten gekregen, dat er losse glassplinters in het pakket zaten. Dat is niet de bedoeling naar mijn mening.
Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:
Geachte mevrouw Hoppenbrouwers,
Dank voor uw review!
Wij begrijpen uit uw schrijven dat het deel van de pakketten niet op uw adres is geleverd. Dat is ons helaas niet bekend en vinden dat ook erg vreemd daar wij niet van de transporteur hebben vernomen waarom dat is gebeurd. Zou u ons kunnen aangeven waar er geleverd is en of er wellicht iets op de pakbon staat en of er iemand voor getekend heeft? Wij willen dit graag bespreken met de transporteur, want het is uiteraard niet de bedoeling dat hij zelfstandig afleveringen elders afgeeft, dit zijn wij ook zeker niet gewend van hen. Ook over de losse glassplinters in de kerstpakketten zouden wij graag meer vernemen. In welke pakketten is dat voorgekomen en is er iets kapot gegaan in de pakketten? Zomaar losse glassplinters is wel erg vreemd inderdaad en zoals ook u aangeeft, natuurlijk niet de bedoeling.