🤬 ZWAAR teleurgesteld in de Firma Kerstpakkettenplaza.
Mijn verhaal begint op 1 oktober 2019.
De meeste van jullie zullen het verhaal wel niet helemaal lezen maar wees gewaarschuwd dat deze firma heel onbetrouwbaar is en ik het advies geef NOOIT iets te bestellen bij Kerstpakkettenplazza!!!!!!
We willen onze bewoners en vrijwilligers met de kerst verwennen met een kerstpakket🎄 dus ik neem contact op met deze firma om te vragen voor ik bestel, welke leverdatum ik moet invullen om de kerstpakketten om de pakketten in huis te hebben op 18-12-2019 voor 12 uur. De vriendelijke heer verzekerd mij vul de leverdatum van 17-12-2019 in dan hebt u ze ZEKER op tijd in huis. Zo gezegd ze gedaan. De pakketten zouden van 2 verschillend leveranciers komen
4 oktober krijg ik de bevestiging dat ik betaald heb en zullen zorg dragen voor een correcte levering.
17-12 de dag begint met een mail dat de pakketten tussen 8:00 uur en 17:00 uur komen brengen met een uitloop tot 18:00 uur vanwege de drukte op de weg. Daar kon ik mee leven.
Nu begint de ellende🥴😔 op het werk gearriveerd krijg ik telefoon dat de pakketten van wegen een probleem met hun leverancier niet geleverd zullen worden. Ik zeg dit kunnen jullie niet maken ik moet hierdoor bewoners teleur stellen en dit wil ik niet laten gebeuren. Ik krijg van de nog steeds vriendelijk telefoniste te horen dat ze daar begrip voor heeft. Dit gesprek heeft 15 minuten geduurd en ik zou zeer snel door iemand van transport terug gebeld worden. Ik heb 3 uur gewacht maar kreeg geen telefoontje. Toen heb ik zelf maar weer gebeld, ik kreeg weer het hele leveranciers verhaal en heel héél veel begrip. Waar ik op dat moment helemaal geen boodschap aan had. Ik heb betaald en kerstpakketenplaza moet hun zaakjes maar op tijd in orde hebben. Maar ik zou weer gebeld worden. Niet dus😤👿 ik bel des duivels die firma weer. Ze willen weer met het verhaal beginnen, dit heb ik meteen gestopt en iemand aan de lijn gevraagd die mij wel kon helpen. Na 10 minuten wachten wet een afschuwelijk muziekje, kreeg ik een meneer aan de lijn die ik meteen heb verteld dat ik een oplossing wilde en geen verhaal dat ze dag en nacht bezig waren met het oplossen. Ik zou weer gebeld worden.
Thuis kreeg ik dan eindelijk telefoon van een van de leveranciers. Deze heeft mijn verhaal aangehoord en zou kijken wat hij voor mij kon doen en mij terug bellen.
Deze heeft ook niet terug gebeld.
18-12 op van de zenuwen ben ik opgestaan en heb op het werk meteen die leverancier gebeld. Die verontschuldigde zich meteen, maar het was tegen de tijd dat hij voor mij een oplossing had te laat in de avond voor mij te bellen. (Ik dacht iemand met hersens)
Hij kon mij vertellen dat de pakketten die hij moest leveren tussen 8 en 10 uur geleverd werden, met een vertraging een uurtje.
Dit was gelukkig het geval en nu had ik in ieder geval genoeg pakketten voor de bewoners.
Maar er moesten er nog 11 geleverd worden dus heb ik weer met Kerstpakkettenplaza gebeld daar wisten ze met te vertellen dat voor 99% de pakketten nog dit jaar geleverd werden 🙄☹️😱 Maar ik zou nog gebeld worden.
En inderdaad 's middags om 16 uur word ik gebeld met mevrouw goed nieuw de resterende pakketten worden 19-12 tussen 8 en 17 uur geleverd.😁
19-12 alles wat kwam maar niet de resterende pakketten voor de vrijwilligers
20-12 Maar weer eens bellen ik kreeg eerst een zeer vriendelijke telefoniste aan de lijn die gaande weg steeds korter af werd en zij zou het nagaan en dan zou ik gebeld worden of ik zou een mail krijgen. De telefoniste vond het goed geweest en wenste mij een prettige dag, ik wilde nog wat zeggen maar toen het deze professionele dame de verbinding al verbroken.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Ik ben niet gebeld en heb geen mail gekregen en nog steeds mijn resterende pakketten niet.
WORD VERVOLGD
Steeds zeggen dat ze begrip hebben en vervolgens de belofte niet nakomen