Gerrit Welle

Tijdens onze zoektocht naar een inbouwvaatwasser kwamen wij op de overzichtelijke site terecht van "inbouwvaatwasserstore.nl". Hier vonde wij al snel de Siemens vaatwasser die wij op het ook hadden, maar ons oog viel ook op een Bauknegt met A+++ voor een ongelofelijke prijs! Ik belde met de firma en werd uiterst vriedelijk te woord gestaan. Men vertelde dat dit een aanbieding van januari 2017 die nog enkele dagen op de site stond en daarna zou worden verwijderd. De keuze was snel gemaakt en de Bauknegt besteld. Dit bestelproces liep gesmeerd en ik kreeg de volgende dag de bevestiging en een mail van transportbedrijf Bulstra, waarop ik kon zien wanneer de vaatwasser bezorgd zou worden. Op maandag stond om 09.30u een vriendelijke chauffeur van Bulstra voor de deur die de vaatwasser keurig in onze garage neerzette. Al met al een vloeiend en professioneel verlopen bestel- en leveringsproces, waarvoor onze complimenten!

Vriendelijke telfonische informatie, perfect verlopend bestelproces, adequate bezorging met vóórinformatie van de Transportfirma. Al met al een betrouwbaar en professioneel bedrijf!

Score voor Keuken Drachten: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: