Ik heb een bestelling geplaatst rond 14 maart nog steeds niet ontvangen
Reactie Kleine Zus:
Hoi Ivette,
Wat ontzettend jammer dat je ons zo slecht beoordeeld. Zoals eerder per mail ook al uitgelegd hebben we helaas geen enkele invloed op de postbezorging.
We hebben het armbandje de dag na bestellen met heel veel liefde met de hand voor je gemaakt en aan je toegezonden. Toen je mailde dat het er nog niet was hebben we ook gelijk gereageerd daarop met uitleg waaraan het zou kunnen liggen. De postbezorging naar België doet er soms helaas gewoon echt lang over, de ene klant ontvangt het binnen 2 dagen, de andere klant moet er soms 2,5 week op wachten, er is geen pijl op te trekken.
Ik snap dat het heel vervelend is dat het nog niet aangekomen is, en geloof mij, dat vinden wij ook heel, heel vervelend! Wij doen ons werk met liefde en passie en proberen onze handgemaakte sieraden zo snel mogelijk te verzenden. Dat er dan in het proces bij de post vertraging in komt is helaas niet in onze handen en voor ons ook ontzettend frustrerend.
Hoe dan ook… je zult je sieraad altijd ontvangen.
Als het niet aankomt maken we het opnieuw voor je. Klanttevredenheid staat altijd op nummer 1 bij Kleine Zus.
Ik hoop dat je de moeite wilt nemen om te reageren op onze mails, we zouden graag vernemen of je het armbandje inmiddels ontvangen hebt.