Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Frank Buijze

Producten zijn zeer concurrerend geprijsd. Echter zijn er een aantal verbeterpunten. De monteurs werken slordig en laten van alles achter. Installaties zaten nog vol met vuile vlekken, net als vlekken op muur en platfond, en grote hoeveelheden stof die niet voor een groot gedeelte waren opgeruimd. In de tuin waren verschillende peuken van de monteur terug te vinden, net als resten montagemateriaal. De laatste stukken bescherming aan de buitengevel waren niet geplaatst. Condensafvoer liep niet tot aan de grond, en condenspompje is niet goed aangesloten. Tevens van een eind achter de buitenunit neer gegooid, met jawel de uitvoer richting de installatie. De bedrading is niet netjes afgewerkt. De beschermkap was er van een eindje omheen gezet i.p.v. fatsoenlijk geplaatst, met opening voor leidingen.

Kleine vergoeding ontvangen voor het ongemak, maar binnen twee weken na plaatsing al te maken met eerste storing. Ze hebben hun werk gewoon niet goed gecontroleerd.

Daarnaast had heel de plaatsing ook op één dag kunnen worden gedaan i.p.v. op twee.
---
Naar aanleiding van bovengenoemde is er contact met mij opgenomen om één en ander te komen herstellen. Helaas liep ook dit weer fout. Op het afgesproken tijdstip kwam er niemand opdagen, ondanks twee afspraakbevestigingen per e-mail. Een klein uur later mocht ik uit het niets een WhatsApp ontvangen dat ik niet zou hebben gereageerd. Nattuurlijk had ik dat wel gedaan, anders waren de twee bevestigingen niet naar mij toegezonden, en had ik niet thuisgebleven.

Daarnaast heeft het condenspompje het inmiddels al begeven. Blijkbaar kan het niet tegen de buitenlucht en een regenbui. Gevolg het condens loopt nu over de muur heen. Telefonisch zijn ze vervolgens niet bereikbaar. Via de chat op de website krijg je weer de standaard excuses, met allerlei loze beloftes. WhatsApp wordt niet op gereageerd. Op een storingsmelding zal tussen 15:00 en 18:00 worden gereageerd (volgens hun website). Je raadt het al, ook dat lukt ze niet.

Inmiddels 2 maanden verder na plaatsing, en nog is het niet afgehandeld.

Prijs

Communicatie, montage, afhandeling, netheid.

Score voor KliMate - Kwaliteit in comfort: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: 4 binnenunits + buitenunit + montage