Vakkundige monteurs. De interne communicatie in het bedrijf is echter matig. Monteurs krijgen vooraf niet de juiste informatie van de situatie op locatie. Ze lijken ook zelf dat van te voren niet goed te checken. Dat leidde bij ons tot problemen. Niet voldoende kabellengte van koelleiding en stuurstroomkabel. Ook verkeerde ophangbeugels meegenomen. Dat moest dus allemaal nabezorgd worden. Vertraging van 1,5 uur. Klus kwam niet af. De tweede ploeg kwam anderhalve week later. Opnieuw bleek dat de monteurs onvoldoende op de hoogte waren van de situatie ter plekke. Als klant moest je hen de nodige info geven.
Vakkundige monteurs en vriendelijke begeleiding door het bedrijf. Goede prijs- en kwaliteitverhouding voor A-merk airconditioners
Verbeter de interne organisatie en communicatie. Dat is echt nodig en zowel in het belang van het bedrijf als de klant. Scheelt ook onnodige kosten en stress. Als klant moet je er nu goed bovenop zitten qua planning én uitvoering.
Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:
Dag Wim,
Bedankt voor uw review. Door de enorme drukte in periodes rond een hittegolf is de communicatie inderdaad niet vlekkeloos verlopen. Onze excuses hiervoor. Wij gaan ons best doen om dit in de toekomst vloeiender te laten verlopen.
Edward Bartels