Na een valse start een prima airco
Vanwege Corona hebben we de rondleiding virtueel gedaan. Dit werkte op zich, maar de details gaan toch verloren via de telefoon. Uiteindelijk hebben verschillende monteurs toch ter plaatse andere oplossingen voorgesteld die hun beter leken. Wellicht dat de verkoper dat ook gedaan zou hebben als hij fysiek ter plaatse was.
Het systeem met het online tekenen van de offerte werkt op zich aardig.
De wachttijd voor plaatsing was door de drukte enkele weken langer dan bij de offerte werd beloofd. Op de afgesproken dag stonden er twee monteurs die het werk niet af kregen. Dat kan gebeuren, maar het vervolg was wat vervelend. Het bleek erg lastig om een nieuwe montagedatum te plannen en het was vooral lastig om iemand te spreken te krijgen die beslissingen kon nemen.
Uiteindelijk is de installatie een ruime week later afgemaakt en in bedrijf gesteld. Het koelvermogen is uitstekend en in deze hittegolf meer dan voldoende om het hele huis comfortabel te houden. Na montage zijn er nog wel wat afwerkpunten die we zelf moeten afmaken.
De deskundigheid van de monteurs die bij ons aan het werk zijn geweest varieerde enorm. De hoofdmonteur was zeer deskundig. Hij had duidelijk hart voor zijn werk en wilde de installatie netjes afmaken.