Bas (traveljoker)

Op motorvakantie in Bulgarije, 3 jaar geleden speciaal voor diverse vakanties een doorlopende reisverzekering afgesloten. "Stel er gebeurt wat"

Helaas er gebeurde wat, s'avonds 19:30 in Bulgarije langs de weg schade aan de motor, rijden was niet meer vertrouwd. KNMV opgebeld, prompt netjes iemand aan de lijn. Echter mijn vreugde slaat snel op naar ongeloof, "meneer u heeft schade en geen pech we gaan u niet helpen".

Hoezo niet helpen? Hiervoor heb ik toch mijn reisverzekering??? Op zn minst dat ik afgesleept wordt en bij een hotel kan komen. Deze avond uiteindelijk zelf alles geregeld.

Bij thuiskomst dan ook boos opgebeld om verhaal te halen en op te zeggen, waar mij vrolijk verteld werd "we hadden u inderdaad gewoon moeten helpen". Fijn om te horen als je weer thuis bent (2000km verder). Helaas slaan ze hier wederom de plank mis, zeer onpersoonlijk hoe het vervolg verloopt slechts mails en geen enkele aanspraak noch moeite voor excuses laat staan een "goedmakertje" voor zover dat kan.

al met al een zeer slechte ervaring, ik zeg dan ook mijn verzekering per direct op bij KNMV

Reviewtitel:

Me laten staan in Bulgarije om 19:30 s'avonds ondanks reisverzekering