L. vd Bosch

Na brandschade heb ik aanspraak gemaakt op mijn KNMV verzekering. Op advies van KNMV de motor naar een FOCWA hersteller laten brengen. Hier zou ik vervangend vervoer krijgen. Echter, zij hadden geen motoren ter beschikking. Uitgelegd aan KNMV. Geen begrip, ik moest bij de garage zijn. De garage verwees mij naar de verzekering, dit werd van het kastje naar de muur. Uiteindelijk geen vervangend vervoer.
Na de schademelding één bericht gekregen met algemene voortgang bij schade. Daarna niets meer gehoord of ontvangen. Twee weken later contact met de schade-expert. Hij heeft de motor totaal los verklaard en meld de waarde van de motor. Uiteraard niet voldoende om een soortgelijke motor van te kopen. Een opkoper komt de motor ophalen. U krijgt bericht wanneer dit is. Zelf contact met de garage opgenomen. Zij zouden de opkoper bellen en mij zo spoedig mogelijk informeren. Na een week niets gehoord te hebben zelf gebeld. Zaak verder afgerond.

+ = goede alarmcentrale, snelle uitkering
- = niet nakomen van afspraken (vervangend vervoer), slechte communicatie (algemeen, afstandelijk, laat), niet probleemoplossend (geen andere oplossing voor vervangend vervoer)

Reviewtitel:

Snelle uitkering, maar slechte communicatie en niet nakomen afspraken.

Score voor KNMV verzekeringen: 2/5