Levering
Assortiment / collectie
Kwaliteit van het product

Doornbos

Helaas een wat minder positieve ervaring.
Geboortekaartjes besteld in de veronderstelling dat ze nog wel nagekeken zouden worden door mensen met ervaring hierin
Ik lees overal terug dat klanten een telefoontje krijgen om dingen te overleggen waar bij ‘de professional’ twijfel over bestaat.
Uiteindelijk een kleur lettertype uitgekozen ( voor de namen) die heel slecht leesbaar bleek in de praktijk.
Volgens koningkaart mijn eigen verantwoordelijkheid en een kwestie van smaak van de klant.
Behoorlijk bedrag uitgegeven voor 120 kaartjes.
Aangeboden alternatief, nieuwe kaartjes laten drukken met korting.
Dan maar kaartjes op de bus waar we niet blij mee zijn, teleurstellende service volgens ons.
Gelukkig staat er nog de naam van de website op ieder geboortekaartje :-)

Zie bovenstaande uitleg, een telefoontje voor overleg had fijn geweest en als je ervaring hebt in dit werk kan je zien dat de namen op ons geboorte kaartje niet leesbaar zijn.
Heeft niets met de smaak van de klant te maken

Reactie Koningkaart:

Het zou netjes zijn als je ook zou benoemen dat je de naam in het geel al niet mooi vond op de ontvangen proefdruk en dat je uit eigen beweging toch hebt besteld en ook nog op een ander papiersoort.
Je hebt ook in ons telefonisch overleg benoemd dat je beter zelf even contact had kunnen opnemen alvorens te bestellen.
Een klacht ergens deponeren is natuurlijk heel makkelijk, maar zoals bekend vaak niet volledig omschreven.

Eventueel aanvullend:
We wilden er in gezamenlijk overleg netjes uitkomen, maar u wilde alleen maar een gratis herdruk wat ook niet eerlijk is.

Score voor Koningkaart: 2/5
Zou je Koningkaart aanbevelen? Nee