Tot nog toe was de levering OK, maar de laatste levering niet. Ik kreeg i.p.v. 4 kg pakken koffie er 3 en 2 half ponds pakken. Op zich niet zo erg, maar hiervan is de uiterste houdbaarheidsdatum afgescheurd. Zeker als je meer koffie voor voorraad koopt moet de datum ruim zijn!
Van 1 kilo pak is tevens de verpakking helemaal slap, dus niet vacuum.
Zie boven.
Reactie Konkeltje:
Beste klant, wat vervelend dat u niet tevreden was met de 500 gram zakken, deze is van de zelfde levering en versheid. Wij verkopen in de winkel zowel kilo, 500 gram en 250 gram verpakkingen, omdat wij geen 4 hele kilo's meer op voorraad hadden hebben wij dit opgelost door er 2 x 500 gram bij te doen. Deze zakken ( ook de kilo's ) worden nooit vacuum verpakt. Daar zijn onze bonen te kort geleden voor gebrand. deze kunnen niet vaccum verpakt worden omdat de bonen door de versheid nog kunnen "uitwerken" oftewel ontgassen. Indedaad kan het af en toe voorkomen door verzending dat er zuurstof uit het ventiel ontsnapt, maar dit geeft geen verdere problemen voor de koffie.
Mocht u de volgende keer liever kilo zakken willen ( wat overigens eigenlijk altijd bij ons gebeurt, mag u dit gerust aangeven bij uw bestelling. Nogmaals excuus dat u dit zo heeft ervaren. Wij hopen dat de koffie nog steeds smaakt, met vriendelijke groet, Team Konkeltje.