Kwaliteit van de producten

Prima,tijdens het virus thuisbezorgd in Zwolle top, ook email werd snel behandeld.

Assortiment

Een duidelijke branddatum op producten zou goed zijn.

Leuke winkel. De echte kenner zal vooral versheid na branding belangrijk vinden zoals ikzelf. Er om vragen was vrijwel nooit een probleem en meestal werd er een pasgeleverde doos open getrokken waarin de bonen net 10 dagen geleden waren gebrand oid. Nu waren ze er niet van minder dan 2 weken geleden, oke. Alleen de enige informatie die ik kreeg wat niet klopte is dat bonen ook 4 dagen onverpakt zouden ontgassen. Het klopt dat bonen moeten ontgassen, maar na het afkoelen worden deze altijd verpakt. Het ontgassen gebeurt in de zak, er zit niet voor niets een ventiel in. Dat blijft voor mij het verschil tussen verkopers die een keer een training hebben gehad en mensen met passie voor koffie. Passie kun je niet aanleren, dus dat is geen probleem, alleen dan moet de informatie wel kloppen.

Ik heb bijvoorbeeld wel eens in de winkel gestaan en een discussie gehad met de verkoper die zei 'alles is vers', daar kun je bij de kenner niet mee aankomen. Maar goed, een koffiekamer/idioot is ook een geval apart ;)

Reactie Konkeltje:

goedendag,
Er staat wel een THT datum staat achter op onze kilo zakken, dit is namelijk precies 1 jaar na branding van de koffie.
En ontgassen gebeurt inderdaad in de zakken, vandaar het speciale ontwikkelde ontluchtingsventiel. De vers gebrande bonen liggen meestal 1 dag te koelen voordat deze verpakt worden ( geen 4 sorry )
Maar het belangrijkste, geniet van uw koffie! mvg Team Konkeltje

Score voor Konkeltje: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Koffiebonen