Verf aangeschaft voor een vloer in een rijksmonument waarbij bijzondere omstandigheden de verfklus echt ingewikkeld maakte.
Ik kreeg fantastisch professioneel advies van John, de eigenaar. Hij stuurde zelfs een bijzonder potje isolatieverf dat op de website niet werd geadverteerd om uit te proberen. Als het niet zou werken zou ik het niet hoeven betalen. Het wekte op mijn historische vloer.
Natuurlijk kan niet alles altijd goed gaan. Ik bestelde ooit een enorme pot, 10 liter, vloerverf. Dat kost een klein vermogen - en wordt dus weinig besteld - en zou volgens de website de volgende dag leverbaar zijn. Het bleek niet direct in voorraad maar John zorgde ervoor dat ik het de volgende dag in huis had. Hoe? Hij kwam het persoonlijk afleveren.
Kortom, waar veel bedrijven zeggen dat de klant centraal staat, is de praktijk vaak anders. Niet bij John, hij en zijn medewerkers zijn klantgericht in al hun genen. En ze hebben verstand van zaken. Topbedrijf!
Ik zou geen enkel verbeterpunt kunnen verzinnen behalve misschien, had eerder eerder een klantenrating op de website gerealiseerd.Dat had jullie vast al veel meer juichende reviews opgeleverd.