R. Strootman

Zeer teleurgesteld

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hebben de resultaten van het indienen van het bezwaar WOZ ontvangen.
Wij zijn hiervan uitermate teleurgesteld.
In uw wervingscampagne wordt met veel mooie woorden een bijzonder resultaat voorgespiegeld.
Daarbij wordt gesteld dat wij als huiseigenaar ons alleen maar moeten aanmelden om de bezwaarprocedure in gang te zetten.
"KosteloosBezwaar" beloofd verder alles te zullen regelen.
Nou mooi niet... wij moesten allerlei formulieren invullen en foto's met toelichting opsturen.
En dan de proceskosten, taxatiekosten, administratiekosten van
€ 748,26 tegenover de paar euro die het bezwaar uiteindelijk oplevert.
Het is ronduit schandalig dat organisaties, zoals "KosteloosBezwaar", op deze manier gemeenschapsgelden bij de plaatselijke overheid weten weg te halen.
Als wij vooraf hadden geweten dat een WOZ bezwaar gewoon bij de gemeente kan worden ingediend en zo proceskosten,etc. niet nodig blijken te zijn, hadden we nooit onze belangen door "KosteloosBezwaar" laten behartigen.
We zullen dan ook elke gelegenheid benutten om anderen er op attent te maken een WOZ bezwaar gewoon bij de gemeente in te dienen.

R. Strootman.

Reactie Kosteloos Bezwaar:

Jammer dat u het zo ervaart. In uw geval was de verlaging inderdaad enorm laag en dit komt heel weinig voor. De meeste gemeenten verklaren het bewust niet eens gegrond bij een dergelijke lage verlaging. Wij kunnen er echter niets aan doen dat de overheid m.b.t. uitbetaling van proceskostenvergoedingen geen rekening houdt met de hoogte van de verlaging van uw WOZ-waarde. De proceskostenvergoedingen zijn overigens verlaagd naar 25% van wat het was dus uw gebeden zijn verhoord 😉
Overigens de kosten voor het afhandelen van een bezwaarschrift dat u zelf indient bij een gemeente kost de gemeente echter ook honderden euro’s. Ambtenaren werken ook niet voor niets en werken wellicht minder hard 😉 Als u de maatschappij dus niet op kosten wil jagen, zou ik zeggen, dien dan helemaal geen bezwaar in.

Score voor Kosteloos Bezwaar: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: