Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Cees van der Neut

Kouveld is een voor ons een zeer goed en professioneel bedrijf. Nadat wij een verzoek hadden gedaan om met ons de aankoop voor een airconditioning te komen bespreken kwam een medewerker op dezelfde dag al bij ons langs. Hij gaf ons een prima advies en alle info die wij nodig hadden en de volgende dag hadden wij de offerte in huis. Binnen 2 weken werd de installatie geplaatst. Twee medewerkers van Kouveld hebben bij ons de installatie geplaatst. Het waren 2 zeer nette en vriendelijke medewerkers. Ze hebben de werkzaamheden zeer professioneel en keurig uitgevoerd en alle relevante zaken met ons besproken. Alle "rommel"die bij het installeren ontstond, zoals verpakkingsmaterialen, gruis van het boren, voetstappen van het heen en weer lopen e.d. hebben zij bijzonder netjes opgeruimd. De hele installatie, zoals de units zelf en de bedrading is professioneel en vakkundig aangelegd en ziet er heel netjes uit. Ook werd de werking van de installatie goed en vakkundig uitgelegd.
Een dag na de installatie werden wij nog door Kouveld gebeld met de vraag of alles naar wens en goed was uitgevoerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en hun medewerkers. Volgens ons zeker een aanrader.!

Professionele en zeer nette en vakkundige medewerkers.

Voor ons niet van toepassing

Score voor Kouveld Airconditioning: 5/5
Zou u Kouveld aanbevelen? Ja