Nina

Mijn ervaring met dit bedrijf was onacceptabel! Ik heb een bestelling gedaan waarbij ik wat langer moest wachten, dit omdat her product niet op voorraad was. Goed dat was voor mij geen probleem, daarna kreeg ik bericht dat het product verzonden was en de volgende dag bij mij in huis zo zijn. Ik heb gewacht en gewacht, wat denk je niets en niemand aan mijn deur, ook geen berichtje, nada! Ik dus bellen met de eigenaar, nou vervelend zegt ie, ben in het buitenland maar ik ga even uitzoeken waar je pakketje ligt... Wat blijkt DPD heeft het achtergelaten bij een afhaal depot met de claim "er was niemand thuis" ONZIN! Had ie langs geweest dan had ie me thuis aangetroffen, en anders had er een briefje in de bus gelegen... Ik heb netjes betaald voor mijn producten en bezorgkosten dus wil ik dat mijn pakketje wordt afgeleverd... Maar nee hoor wat zegt meneer" Je moet zelf je pakket afhalen want de kosten voor het opnieuw verzenden zijn hoger dan de winst. !?!?!? Ik heb notabene betaald en dan zegt hij dat de winstmarge naar de klote gaat?? Gatverdamme wat een bedrijf, NOU NOOIT MEER! RAAD IEDEREEN AF OM HIER IETS TE KOPEN WANT DE KLANT IS DE DUPE ... Beste mensen, doe je inkopen elders want hier zul je niet tevreden zijn, klantvriendelijkheid hoo maar!

Niets!

Doe een cursus klantvriendelijkheid zou ik zeggen!

Reactie Kunstplanten:

Beste Mevrouw Aaryf,
Wat jammer dat u op het moment van bezorgen, de bezorger gemist heeft.
Deze mensen doen vreselijk hun best en hebben het allemaal erg druk.
Indien er om wat voor reden dan ook niet opengedaan wordt, komen ze nog eens langs en daarna bezorgen ze het pakketje bij een afhaalpunt bij u in de buurt.
U heeft mij tijdens mijn vakantie telefonisch gesproken dat u het pakketje niet op wilde halen.
U eiste zelfs dat het pakketje terug gestuurd zou worden en daarna weer opnieuw verzonden moest worden.
Ik heb daarop aangeboden om de order van de orchideeën plantjes te annuleren en het geld terug te storten, dat wilde u niet.
Hierop heb ik aangeboden om de bezorgkosten terug te betalen wanneer u het pakketje bij het Pick Up Parcel Depot ( 5 minuten) bij u vandaan op wilde halen.
Dat was akkoord en de betaling staat ondertussen op uw rekening.
Dus ik begrijp deze boze reactie niet.
Vielen de kunst orchideeën plantjes wel in de smaak ?

Score voor Kunstplanten: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Orchideeën