Het was een gemengde ervaring. Telefonisch kreeg ik heldere antwoorden op mijn vragen. Na de bestelling was de ervaring minder positief. De bezorging was in door twee verschillende bezorgdiensten, waardoor we twee avonden thuis moesten zijn.
Een handleiding voor het plaatsen en bevestigen van de laadunit aan de paal ontbreekt. Ik maakte de fout de invoer van de kabel onder het snelhardend cement te hebben, waardoor ik een nieuw invoer gat moest boren in de paal, geen gemakkelijke klus. Een goede handleiding had dat kunnen voorkomen. Bevestigingsmateriaal van de laadunit op de paal ontbreekt.
De geleverde 'Houder type 1 stekker'past niet zonder aanpassing op de laadpaal. Op de laadpaal zijn geen voorgeboorde gaten voor bevestging van de houder, ook die moesten opnieuw geboord.
De gekochte LS24 is de goedkoopste die momenteel te koop is.
ja
Uitleg bij telefonisch contact
Reactie Laadpaal24:
Beste mevrouw.
Bedankt voor uw review.
Onze excuses voor de
We zijn erg blij met reviews zoals deze zodat we ons zelf kunnen verbeteren.
Echter wil ik wel een en ander uitleggen. Dat we met 2 bezorgdiensten komen is omdat u waarschijnlijk een gecoate paal erbij heeft besteld. Vanwege de lengte moeten we deze met een andere vervoerder versturen. Dat u daarvoor 2 avonden thuis moest blijven is natuurlijk niet de bedoeling. Normaal wordt alles dezelfde dag bij u geleverd.
De houder leveren wij er altijd los bij. Dit is omdat de klant dan zelf kan bepalen of die het aan de muur of aan het laadstation wil plaatsen.
Dat de handleidingen niet kloppen in uw situatie heb ik doorgegeven aan de afdeling die zich daar mee bezig houdt. Dan kunnen we dit voor andere klanten in toekomst voorkomen.
Mochten wij nog iets voor u kunnen doen dan horen wij het graag.
Team Laadpaal24