EVHub laadpaal aangesloten volgens instructie, maar werkt niet. probeer al 3 weken via het storingsprotocol een oplossing te vinden, geen reactie, niet terugbellen. Als ik voor de 4e keer bel ben ik nog steeds niet bekend. Wat een drama bedrijf!!
geen!
Reactie Laadpaal24:
Beste,
Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.nl.
Wat vervelend om te horen dat je de behandeling van de storing als zo vervelend hebt ervaren.
Ik heb het dossier nagekeken, maar dat was wel even zoeken. Zo te zien gebruik je meerdere mailadressen door elkaar en dat maakt het soms lastig om alle gegevens bij elkaar te houden.
Omdat het je niet lukte om de gevraagde filmpjes naar ons te sturen, hebben wij uit service het station op onze kosten retour gehaald en compleet nagekeken en getest bij ons in de werkplaats. Hierbij hebben we moeten constateren dat er met het laadstation niets aan de hand was en het probleem dus alleen in de montage had kunnen zitten.
Wij willen je adviseren om in de toekomst de installatie van zware apparatuur door een installateur uit te laten voeren.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Yuri van Laadpaal24.nl