In principe prima service, totdat je je oude lease auto inlevert en een gigantische rekening om je oren krijgt voor een paar krasjes. 600 euro, terwijl de inspecteur had aangegeven dat er eerst netjes overlegd wordt wat het totaal bedrag zal zijn, aangezien hij niet vond dat de totale waardevermindering zoveel was. Helemaal geen overleg dus, alle individuele kleine dingen, worden 1 op 1 doorgerekend. Het ligt met name aan de inspecteur van Experda B.V. die ze inzetten. Die komt met een mooi verhaal, maar zorgt er vervolgens wel voor dat je je compleet in de kou voelt gezet. Volgens Lease'm wist deze beste man heel goed wat de afspraken zijn en had hij nooit mogen zeggen dat er ruimte was voor overleg. Lease'm zou naar mijn mening geen zaken met deze partij moeten doen. En mijn tip is om ook zeker niet te tekenen voor een inspectie vanuit Experda B.V. Wat met name heel jammer is is dat we al een nieuw contract hebben afgesloten en dat er vanuit Lease'm blijkbaar totaal geen belang wordt gehecht aan het feit dat je een vaste klant bent. Daarbij heb ik ook nog eens 10.000km minder gereden, maar wel de volle mep betaald hiervoor al die maanden. Daar wordt helemaal niets over gezegd, maar dat overtreft die 600 euro ruimschoots.
Hoe ben je bij Lease’m terecht gekomen?
Via de autodealer
Reactie Lease’m | Private lease:
Bedankt voor de review. We betreuren de ontevredenheid van jou en je man (review 25-08-2021). We hebben eerder telefonisch contact gehad en ook Experda heeft je gebeld ten aanzien van de inspectie (en de schades). Het dossier is daarbij opnieuw bekeken, waarbij de 3 schades aan de auto ook zijn besproken / toegelicht. Mocht je een afspraak op locatie willen bij Lease'm in Amersfoort, met Experda daarbij, neem dan contact op met Patrick van Lease'm. Dat kan via 033-7507777 of info@leasem.nl.
Team Lease'm